Nu is het tijd voor jezelf.

Zit je in je hoofd en niet in je lijf? Je bent niet de enige. Ruim 60 procent van de Nederlandse bevolking ervaart stress wat vervelende lichamelijke en mentale klachten geeft. 

Gelukkig geeft een massage verlichting en levert je veel voordelen op. Zeker als je je regelmatig laat masseren, zal je merken dat je lichaam steeds sneller en beter op alle voordelen reageert. Je hebt de keuze uit een klassieke of hot stone massage.

Wil je een afspraak maken voor een ontspannende massage?

Logo De Kneedmevrouw
5/5

NGS-gediplomeerd masseur

Wil je een iemand verwennen? Geef een massage cadeau

Kom in een diepe ontspanning.

Een klassieke of hotstone massage van De Kneedmevrouw zorgt ervoor dat je in een diepe ontspanning komt. Dat herstelt de band tussen je ‘voelen’ en je ‘denken’ en het werkt positief op je zelfherstellend vermogen: je vermindert zo zelf je klachten! Bovendien maken je hersenen geluksstofjes aan waardoor je je weer blij voelt. 

Ontspannende massages

Tijdens een klassieke massage gebruik ik diverse massagetechnieken om jouw hele lichaam te laten ontspannen. De technieken kenmerken zich door lange, vloeiende bewegingen waarbij ik mijn handen, vingers en onderarmen gebruik. Jouw spieren ontspannen zich, je bloedsomloop verbetert en je ervaart een algehele ontspanning. 

Deze vorm van massage is effectief om stress en spanning te verminderen, de slaap te verbeteren en spierpijn en stijfheid te verlichten.

Een hot stone massage is een massagevorm waarbij ik gladde, verwarmde stenen gebruik als onderdeel van het massageproces. De stenen zijn gemaakt van basalt: een soort rots die rijk is aan ijzer en warmte goed houdt.

Tijdens een hot stone massage verwarm ik de stenen in water en leg ze vervolgens op specifieke delen van jouw lichaam, zoals je rug of buik. De stenen laat ik kort op hun plaats om de warmte door te laten dringen in je spieren om ze te laten ontspannen. Daarna gebruik ik de stenen als massage-instrument, door ze over je huid te bewegen om ontspanning te bevorderen en spierspanning te verlichten.

Massages met warme stenen hebben een aantal voordelen, waaronder het bevorderen van ontspanning, het verminderen van spierspanning en pijn, en het verbeteren van de bloedsomloop.

Waarom is een massage zo gezond?

Nekklachten? Gespannen kuitspieren? Hoofdpijn? Massages helpen je lichaam en geest beter om te gaan met stress. Wat jouw lichaam nodig heeft, bepaalt welke massagetechnieken ik toe pas. Als NGS-masseur ken ik een variatie aan klassieke massagetechnieken. Ervaar je de meeste spanning in je rug, schouders en nek. Dan focus ik me op deze delen van jouw lichaam. Je kunt ook kiezen voor een klachtgerichte massage.

 

 

Voordelen massage:

  • Vermindert stresshormonen cortisol en adrenaline
  • Brengt je kalmte en ontspanning door o.a. de aanmaak van geluksstofjes endorfine en serotonine
  • Vermindert pijn
  • Stimuleert zelfherstellend vermogen
  • Verbetert je immuumsysteem
  • Voert afvalstoffen af
  • Versnelt genezingsprocessen
  • Zorgt dat je beter slaapt

Wat kost een klassieke of hot stone massage?

30 minuten: € 30
45 minuten: € 45
60 minuten: € 55
75 minuten: € 65
90 minuten: € 75

Wil je een zwangerschapsmasage? 
Deze duurt 75 minuten waarvan je 60 minuten wordt gemasseerd. Prijs € 60

Locatie
Massages vinden plaats bij De Kneedmevrouw in het centrum in Almelo: Molenstraat 19.

Boek een klassieke of hot stone massage.

Bel, app of mail met Monique Burgers – also known as ‘De Kneedmevrouw’ – als je een afspraak wilt maken. Als ik de telefoon niet kan opnemen, spreek dan mijn voicemail in met je naam en nummer zodat ik je kan terugbellen.