5/5

NGS-gediplomeerd masseur

Pijnlijke rug, nek en schouders?Goed voor jou en je kleintje.

Verkeerde werkhouding, zittend werk, maar ook werkstress en een hoog werktempo kunnen leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen in je nek, schouders en rug. Klachten waar je dagelijks flink last van hebt. Met een regelmatige rug-, nek- en schoudermassage kan ik je pijnklachten verlichten en meer bewegingsvrijheid geven.

Afspraak zwangerschapsmassage maken?

Wat kost een rug, nek & schouder massage?

30 minuten: € 30
45 minuten: € 45

Locatie
Massages vinden plaats bij De Kneedmevrouw in het centrum in Almelo: Molenstraat 19.

Van vastzitten naar bewegingsvrijheid

Ik pas diverse massagetechnieken toe die je verlichting geven. Zo gebruik ik de techniek Cupping om verharde spieren en verkleefd bindweefseel soepeler te maken, jouw doorbloeding te stimuleren en afvalstoffen af te voeren.

Hoe vaak een massage?

Verkrampingen, stijve spieren, verklevingen en ‘knopen’ zijn meestal niet plotseling ontstaan. Vaak duurt het dagen, weken of zelfs jaren om deze pijntjes te ontwikkelen. Daarom volstaat één massage helaas niet om jouw rug-, nek- en schouderproblemen op te lossen. 

De ernst van jouw klachten bepaalt hoe vaak een behandeling nodig is. Na een intakegesprek adviseer ik hoeveel behandelingen je nodig. hebt om verlichting van pijnklachten en meer bewegingsvrijheid te bereiken.

Boek een klachtgerichte massage.

Bel, app of mail met Monique Burgers – also known as ‘De Kneedmevrouw’ – als je een afspraak wilt maken. Als ik de telefoon niet kan opnemen, spreek dan mijn voicemail in met je naam en nummer zodat ik je kan terugbellen.