Stoelmassage

5/5

NGS-gediplomeerd masseur

Stoelmassage bij bedrijven of events. In Almelo of Twente.

"Bedrijven schakelen me in om hun personeel fit, soepel en stressvrij te houden. Met stoelmassages op het werk!

Wees zuinig op uw medewerkers. Niet alleen voorkomt een regelmatige stoelmassage klachten, je laat als werkgever ook zien dat je je medewerkers waardeert."
Monique Burgers
NGS-gediplomeerd masseur

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een effectieve massage van twintig minuten uitgevoerd door een vakbekwaam masseur. Je zit op een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel, met je kleding aan. Tijdens de massage worden jouw meest belaste spieren in rug, schouders en nek gemasseerd.

Effecten stoelmassage
Een stoelmassage verlaagt het stressniveau en helpt lichamelijke klachten te verlichten of, bij een tijdige en regelmatige aanpak, zelfs te voorkomen. Het zorgt voor een betere werkhouding en goede doorbloeding in rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. In twintig massageminuten gaan mensen van druk in hun hoofd naar beide voeten op de grond.
Goed om te weten, werkgevers! 
Stoelmassages vinden vaak plaats tijdens een werkdag in een kleine, afgesloten ruimte. De ergonomische stoel neem ik mee. Kleding blijft aan: lekker laagdrempelig!
Stoelmassages zijn fiscaal aftrekbaar omdat de Belastingdienst het ziet als manier om ziekteverzuim te voorkomen

Stoelmassage voorkomt werkstress en lichamelijke klachten bij uw personeel.

Stoelmassage bij jouw bedrijf of event? Vraag een offerte aan

Bel, app of mail met Monique Burgers – also known as ‘De Kneedmevrouw’ – als je een afspraak wilt maken. Als ik de telefoon niet kan opnemen, spreek dan mijn voicemail in met je naam en nummer zodat ik je kan terugbellen.