Hoofdpijnmassage

5/5

NGS-gediplomeerd masseur

Hoofdpijnmassage.
Ontspannend en verlichtend.

Één op de vijf mensen ervaart minimaal één dag in de week (chronische) hoofdpijn. Of zelfs migraine aanvallen of clusterhoofdpijn. Dat is veel en vaak. Hoofdpijn kan verschillende oorzaken hebben zoals spanning, hormoondisbalans en medicijngebruik. Slik je drie maanden lang, iedere dag een paracetamolletje, dan kun je al een medicatie-afhankelijke hoofdpijn ontwikkelen! 

Hoofdpijnmassage is een zeer doeltreffende methode om je weer rust te geven in je hoofd en schoudergebied. De massage kan de pijn verminderen en bij een regelmatige massage zelfs preventief werken. 

Neem contact op om te bespreken wat ik voor je kan doen

Wat is hoofdpijnmassage?

Een hoofdpijnmassage is een zachte, rustige massage gericht op het verlichten van spierspanningen in je bovenlichaam. Ik focus me vooral op de spieren in je schouders, nek en gezicht, waar vaak veel spanning kan ontstaan. 

Het is een geschikte behandeling voor mensen die vaak last hebben van hoofdpijn als gevolg van stress of spanningen.

Voordelen hoofdpijnmassage

Wat kost een hoofdpijn massage?

45 minuten: € 45

Locatie
Massages vinden plaats bij De Kneedmevrouw in het centrum van Almelo: Molenstraat 19.

Boek een hoofdpijn massage.

Bel, app of mail met Monique Burgers – also known as ‘De Kneedmevrouw’ – als je een afspraak wilt maken. Als ik de telefoon niet kan opnemen, spreek dan mijn voicemail in met je naam en nummer zodat ik je kan terugbellen.